Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Moj Ford je lahko tudi pisarna
Ford E-Transit Custom
Moj Ford je lahko tudi pisarna
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.09.2022 01:13

Ford je razkril podrobnosti o novem povsem električnem E-Transit Custom, ki nam lahko služi tudi kot mobilna pisarna.

Urša Prosenjak

Električni kombi ima 74 kWh uporabne kapacitete baterije, kar mu omogoča 380 km dosega, 160 kW moči motorja 415 Nm navora. Proizvodnja se bo začela jeseni 2023 v Fordovi tovarni v Turčiji, v katero so že investirali 2 milijardi dolarjev.

E-Transit Custom sledi dediščini E-Transita običajne velikosti, vendar so ga sestavili povsem od začetka. Ena izmed funkcij je paket Mobile Office, ki vključuje nagibni volan, ki se lahko uporablja kot stojalo za prenosnike ali tablice. Vključena sta tudi miza z ravno ploščo za malico ali pisanje in LED-osvetlitev z možnostjo zatemnitve, ki bo poskrbela za ustrezno poslovno razpoloženje.

Funkcija Delivery Assist spodbuja voznike k večkratnim postankom v dnevu in poenostavlja postopek izstopanja iz kombija v natrpanem urniku. V načinu parkiranja bo samodejno aktiviral opozorilne luči, zaprl vsa odprta okna in zaklenil vrata, ko voznik zapusti kombi.

E-Transit Custom pa ni le premična pisarna, pač pa tudi delavnica. Funkcija ProPower Onboard je namenjena obrtnikom, saj ponuja do 2,3 kW prek vtičnic v kabini in tovornem prostoru, kar omogoča, da se E-Transit Custom uporablja kot velika baterija za pogon orodja.

Električni kombi bo na voljo v dveh različicah: motor s 100 kW ali vrhunska opcija s 160 kW, obe možnosti pa imata enak navor 415 Nm. E-Transit Custom podpira hitro polnjenje do 125 kW za od 15 do 80-odstotno polnjenje v 41 minutah. Evropski kupci bodo lahko izkoristili tudi polnilno omrežje Blue Oval z 12-mesečno brezplačno naročnino.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto