Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Čarobnost, ki preseneča Tino Maze
Prenova: DS 7
Čarobnost, ki preseneča Tino Maze
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.01.2023 02:47

DS Automobiles je predstavil prenovljen model DS 7, ki uspešno nadaljuje tradicijo znamke in uteleša tehnološki napredek, opremljen z eleganco.

Urša Prosenjak

Prenovljeni DS 7 ima izboljšan dizajn, ki ga takoj prepoznamo po novem svetlobnem podpisu ter drugačni mreži prednje maske ter spremenjeno ikonografijo. Novi so žarometi DS Piel LED vision 3.0 s 84 LED diodamim, ki predstavljajo trenutno najboljšo tehnologijo osvetlitve v segmentu.

Posebej izstopajoča novost je sistem Iris, ki sprejema glasovne ukaze in se nanje odziva, je pa le pika na i v celotnem digitalnem paketu notranjosti. Potniška kabina je obdana z visokokakovostnimi materiali, ki izžarevajo razkošje, kupcem pa sta na voljo dva nova paketa opreme – vstopni Bastille in najbolje založen Opera. Z vsemi svojimi karakteristikami in ob upoštevanju filozofije znamke je DS 7 zasnovan za celovito izkušnjo vožnje. Kot je ob njegovi predstavitvi povedal vodja znamke DS Peter Horvat: »Ta avto ni samo prevozno sredstvo, ki nas prepelje od točke A do točke B.«

Da njegove besede popolnoma držijo, je potrdila tudi najboljša slovenska smučarka Tina Maze, ki je med prvimi slovenskimi voznicami preizkusila prenovljeni DS 7. Po prvem mesecu vožnje z njim pove, da zdaj popolnoma razume pomen DS-ovega slogana »presenetljiva čarobnost«, saj je z avtom spoznala številne funkcije, o katerih prej ni razmišljala. Strinjali sva se, da sta občutek prestiža in eleganten videz lastnosti »sedmice«, ki pritegneta ob prvem srečanju in vzbudita željo po nadaljnjem spoznavanju in odkrivanju čarobnosti.

Tina je več o svojem novem DS 7 in o svojih trenutkih za volanom povedala v spodnjem pogovoru, mi pa zaključimo še z nekaj tehničnimi podatki: na voljo so štirje pogonski sklopi, poleg 96-kilovatnega dizelskega BlueHDI 130 so še trije priključno-hibridni z 1,6-litrskim turbobencinskim motorjem in različno zmogljivimi elektromotorji. Cena vstopnega modela se začne pri dobrih 39 tisočakih.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto