Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Brezplačen seks za dirkače, popust za navijače
Posebna ponudba
Brezplačen seks za dirkače, popust za navijače
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.11.2023 01:06

Formula 1 se pripravlja na najbolj spektakularno dirko, ki buri duhove že dolgo pred začetkom.

Urša Prosenjak

Sezona Formule 1 se približuje koncu in ena izmed zadnjih dirk bo ta konec tedna v Las Vegasu. Gre za povsem nov dogodek, na katerega se tako organizatorji kot lokalna skupnost, pa tudi Formula 1, že dolgo pripravljajo. Od dirkaškega vikenda si veliko obetajo lokalni turistični ponudniki in različne storitvene dejavnosti. Glede na to, da velja Mesto greha za prestolnico vseh »prepovedanih« stvari, je bilo le vprašanje časa, kdaj se bodo med ponudniki spremljevalnega dogajanja pojavile tudi bolj kontroverzne dejavnosti.

V pričakovanju najbolj spektakularnega dirkaškega vikenda je bordel v Nevadi objavil posebno promocijo: vseh 20 dirkačev se lahko enkrat pred dirko oglasi pri njih in dobi brezplačno spolno storitev.

Addison Gray in Alice Little, registrirani delavki v spolni industriji, po domače prostitutki, sta predstavili promocijo posebej za čas dirke Formule 1 v Las Vegasu. »V Las Vegasu že ves mesec vlada dirkaška vročica in vsi smo že navdušeni. Katerikoli dirkač, ki bi si želel pognati kri po telesu in z nama z Addison proslaviti dogodek, bo deležen brezplačnega seksa,« je povedala Alice Little.

Promocijska ponudba je sicer namenjena le dirkačem, dekleti pa sta pomislili tudi na navijače. Obiskovalcem dirke v Las Vegasu ponujata 50-odstotni popust na svoje storitve. »Najin popust bo pomagal obiskovalcem in domačinom do lažje sprostitve. Vsi, ki so omogočili dirko Formule 1 v Las Vegasu, si zaslužijo počitek in sprostitev, zato sva tu medve, da jim na ta način izkaževa priznanje.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto