Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Korejski retro robustnež s patagonsko dušo
Slovenska premiera: Ssangyong Torres
Korejski retro robustnež s patagonsko dušo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.11.2023 00:59

Ssangyong je v Slovenijo pripeljal svoj novi model Torres, ki se v floti uvršča med večji model Rexton in manjši Korando, ponaša pa se s pristnim SUV dizajnom z retro pridihom in sodobno eleganco.

Urša Prosenjak

Poimenovan po območju v Patagoniji združuje dediščino Ssangyonga in filozofijo oblikovanja Powered by Toughness s prepoznavnimi robustnimi potezami, z višjo oddaljenostjo od tal in oglatimi koloteki, s čimer nakazuje nove oblikovne smernice znamke. Posebej impozanten je prednji del z masko z navpičnimi režami, na njem pa ne najdemo logotipa znamke, pač pa le ime modela. Pridih sodobnosti se nadaljuje v notranjosti, kjer so trije digitalni zasloni.

Korejski retro robustnež s patagonsko dušo

Torres je kupcem na voljo v sedmih barvah karoserije in v petih dvobarvnih kombinacijah s črno streho ter s petimi barvami notranjosti. Na voljo so trije nivoji opreme: Club, Adventure in Premium, pogonska izbira pa je omejena na le eno različico. Vsi Torresi bodo imeli pod pokrovom 1,5-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom in močjo 120 kW, kupci pa bodo lahko izbirali med ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Možno bo izbrati tudi štirikolesni pogon.

Korejski retro robustnež s patagonsko dušo

Cena Torresa z najnižjim nivojem opreme, s pogonom na prednja kolesa in z ročnim menjalnikom se začenja pri 31.899 evrih, izvedba s štirikolesnim pogonom in samodejnim menjalnikom ter najbogatejšim paketom opreme pa stane 44.499 evrov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto