Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Kupci so želeli in dobili Gladiatorja v rožnatem
Jeep
Kupci so želeli in dobili Gladiatorja v rožnatem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.05.2024 00:55

Odtenek Tuscadero je Jeep predstavil na Wranglerju, zdaj pa ga je na željo ljubiteljev znamke ponudil tudi na Gladiatorju.

Urša Prosenjak

Izbira barvne palete za posamezne modele avtomobilov je težka, a Jeep je eden izmed redkih proizvajalcev, ki jim to redno in odlično uspeva. Njihovi modeli so na voljo v različnih živahnih barvah, ki so pri kupcih dobro sprejete, zdaj pa so ponudili nenavaden odtenek kupcem Gladiatorja.

Kupci so želeli in dobili Gladiatorja v rožnatem

Rožnat odtenek Tuscadero je Jeep prvič predstavil leta 2021 na modelu Wrangler in barva je nemudoma požela izjemno navdušenje pri kupcih. Prodanih je bilo kar 30.000 rožnatih Wranglerjev. Zdaj bodo enak odtenek lahko izbrali tudi kupci Gladiatorja.

»Strastni ljubitelji naše znamke so prosili, da dodamo to barvo omejene serije tudi v ponudbo Gladiatorja in prisluhnili smo jim,« je povedal Bill Peffer, višji podpredsednik in vodja znamke Jeep za Severno Ameriko. »Gladiator je zdaj edini pickup, ki zagotavlja svobodo na prostem, in edini pickup, ki je na voljo v Tuscaderu.«

Kupci so želeli in dobili Gladiatorja v rožnatem

Za rožnato barvo, ki dopolnjuje paleto sedmih ostalih odtenkov, je k ceni Gladiatorja potrebno dodati 895 dolarjev. Mogoče jo bo izbrati v paketih opreme Sport, Mojave in Rubicon, kasneje pa jo bodo ponudili tudi kupcem ostalih paketov. Rožnati odtenek je za zdaj na voljo le čez lužo, ne pa še znano, ali bo prišel tudi k nam.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto