Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Britanski dirkač v objemu finančne strokovnjakinje
Formula 1
Britanski dirkač v objemu finančne strokovnjakinje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.05.2024 03:07

George Russell, dirkač ekipe Mercedes v Formuli 1, je na ne ravno najboljšo uvrstitev v Miamiju – dosegel je komaj osmo mesto – hitro pozabil v družbi svoje prijateljice na Kajmanskih otokih.

Urša Prosenjak

Britanec si je po dirki privoščil sprostitev v obliki podvodnega zmenka s svojim dekletom Carmen Montero Mundt, s katero sta par že štiri leta.

Carmen Montero Mundt je skoraj natanko eno leto starejša od svojega fanta. Rodila se je 12. februarja 1997 v Španiji, kjer je živela do svojega 18. leta, nato pa se je preselila v London. V nasprotju z mnogimi drugimi dekleti dirkačev Carmen ne prihaja iz dirkaške družine niti iz sveta modne ali kozmetične industrije. Zaposlena je v poslovnem menedžmentu in dela v finančnem sektorju, kar je tudi področje, iz katerega je leta 2021 diplomirala na westminsterski univerzi.

Vseeno pa je zaradi slavnega partnerja tudi sama v soju žarometov. Na instagramu ima približno 346.000 sledilcev, objavlja pa utrinke njunega skupnega življenja, delila je tudi svoje prvo potovanje v Las Vegas v lanskem letu. Pogosto jo je mogoče opaziti v paddocku, kjer spremlja in podpira svojega fanta.

George in Carmen sta se spoznala preko skupnega prijatelja v Londonu leta 2020, ko je on še vozil za Williams, ona pa je študirala. Vse od takrat sta par, napredovala pa sta tudi na svojih kariernih poteh. George se je preselil v Mercedes, Carmen pa je diplomirala in se zaposlila.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto