Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V najbolj prestižni kategoriji tudi letos zmagovalec iz Stuttgarta
Poslovni avto leta 2024
V najbolj prestižni kategoriji tudi letos zmagovalec iz Stuttgarta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.06.2024 16:43

Znani so zmagovalci letošnjega izbora Poslovni avto leta.

Urša Prosenjak

V preddverju samostana Mekinje pri Kamniku se je v zgodnjih večernih urah enega prvih letošnjih poletno toplih dni zbralo 23 finalistov izbora Poslovni avto leta 2024 in 180 gostov iz avtomobilske industrije in drugih povezanih panog.

V najbolj prestižni kategoriji tudi letos zmagovalec iz Stuttgarta

Dogodek, ki ga je z glasbo popestrila vokalistka Edina ob spremljavi akademskega glasbenika Marka Smiljaniča, je bil zaključek 19. izbora, ki ga organizira časnik Finance s partnerji. Gonilna sila je bil tudi letos Miloš Milač, urednik področja mobilnosti pri časniku Finance in slovenski predstavnik v žiriji Svetovni avto leta, ki je predstavil finaliste in potek izbora.

Avtomobile so novinarji in bralci ocenjevali  v petih kategorijah: službeni avto, poslovni avto, električni avto, luksuzni terenec in managerski avto. Končni rezultat je bil seštevek glasov strokovne žirije novinarjev Časnika Finance in glasov bralcev, v kategorijah luksuzni terenec in managerski avto pa je glasovala tudi žirija slovenskih managerjev in managerk, ki so jo sestavljali Matej Krasnik, Generali Zavarovalnica, Borut Zorič, Intereuropa, Jana Benčina Henigman, BKS Banka, Ivan Erenda, TPV Automotive, Matjaž Filipič, Alfi sklad, Jure Rojc, Kovintrade, Matjaž Marovt, Adria Mobil in Valetnin Berger, Optika Aleksandra.

V najbolj prestižni kategoriji tudi letos zmagovalec iz Stuttgarta

V kategoriji službeni avto leta 2024 je največ glasov prejel Peugeot 2008. Najboljši poslovni avto letošnjega leta je postala Škoda Superb. Med električnimi avtomobili je bil najbolj prepričljiv Peugeot e-3008. Luksuzni terenec leta 2024 je postal BMW X5. Prestižni naziv managerski avto leta je prejel Mercedes-Benz razreda E, ki je to nagrado dobil že četrtič.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto