Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dobitnica nagrade za dosežke žensk v avtomobilizmu je Luciana Hermann
WWCOTY
Dobitnica nagrade za dosežke žensk v avtomobilizmu je Luciana Hermann
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.06.2024 02:36

Luciana Hermann, regijska direktorica komunikacij za Nissan Latin America, je osvojila prestižni naslov Woman of Worth (WOW) za leta 2024.

Urša Prosenjak

Izmed 30 nominacij je žirija WWCOTY izbrala deset finalistk, med njimi pa je največ glasov prejela Luciana Hermann, regijska direktorica komunikacij za Nissan Latin America.

Luciana Herrmann je regijska direktorica komunikacij za Nissan Latin America (LATAM). Vodi Svet za raznolikost v ženskih talentih. Ima 20 let izkušenj v oblikovanju integriranih kampanj za avtomobilsko industrijo, maloprodajni sektor in storitve B2B. Zbrala je, razvila in vodila neprekinjene multikulturne ekipe v čezmejnih operacijah v Braziliji, na Japonskem, v Venezueli in Mehiki.

Ko je izvedela, da je ena od desetih finalistk za nagrado Woman of Worth, je rekla: »Uvrstitev v finale je zame pomembna novica in jasen znak, da prizadevanja za vključitev odmevajo tudi zunaj!«

Nagrada Woman of Worth (WOW) je pobuda organizacije Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY), ki jo ustanovila Sandy Myhre, častna predsednica organizacije. Namen nagrade je izpostaviti dosežke žensk v avtomobilskem sektorju. Marta García, izvršna predsednica WWCOTY, je opozorila, da je bil postopek glasovanja strog, in izrazila veselje, da je bilo z nagrado priznanje izkazano ženski iz Latinske Amerike.

Nagrada je tudi poklon pokojni Sue Baker, eni od ustanovnih članic žirije WWCOTY. Vpogledi Bakereve so bili zelo cenjeni v času njenega mandata v žiriji. Umrla je novembra 2022.

WWCOTY je edinstven izbor, saj ga sestavljajo izključno avtomobilske novinarke. Organizacija si prizadeva okrepiti glasove žensk v avtomobilskem svetu, povečati prepoznavnost žensk in spodbujati mobilnost kot sredstvo za dostop do različnih osebnih in poklicnih priložnosti.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto